Fordypning

Vil du vite mer om hva det vil si å være støttekontakt og hva som kreves når du går inn i et slikt oppdrag, kan du lese fordypningsheftet som du finner nedenfor. Du kan også finne andre nyttige nettsteder via lenkesamlingen.

Fordypningshefte

Vi har laget et fordypningshefte der du finner mer utførlig informasjon. Her kan du blant annet lese om de ulike støttekontaktordningene og hvilke utfordringer som møter en støttekontakt. Gjennom eksempler fra ulike kommuner kan du danne deg et bilde av hvordan arbeidet drives, og underveis kan du plukke opp en rekke praktiske tips.

LAST NED FORDYPNINGSHEFTE

Dette sier loven

Flere ulike lover regulerer støttekontakt-arbeidet i kommunene. Kommunene har ansvar for å gi hjelp, og både støttekontakter og brukere har rettigheter og plikter.

LES MER OM LOVENE

Nyttige lenker

Mange er engasjert i støttekontaktarbeid i ulike former, og det finnes svært mange biter av informasjon om emnet på nettet. Nedenfor har vi samlet en rekke lenker som vi tror kan være av interesse. Vi har organisert dem etter noen av hovedtemaene som du finner i menyen her på fritidmedmening.no og som også går igjen i fordypningsheftet.


Støttekontakten


Deltakeren


Tid sammen


Oppdraget

 

Organisering og veiledning